ORTEGAL OIL additius als combustibles en col·laboració amb CEDEC

Publicado el 31.07.2017 18:07 en Empresas y Servicios

 

centro europeo de evolución económica

GRUPO LOPEZ RUBAL, SL, és un grup empresari familiar gallec que té 9 estacions de servei a la Corunya amb la marca comercial ORTEGAL OIL. Compromesos amb el desenvolupament de la comarca, les seves estacions de servei ofereixen una gamma de serveis capdavanters adaptats a les necessitats dels clients, i comercialitzen combustibles de qualitat superior gràcies als seus additius.

A més a més de la venda de combustible, gasoil de calefacció i d'autogas, les estacions de servei ORTEGAL OIL ofereixen serveis addicionals com ara la venda de productes bàsics a les seves botigues, taller mecànic, restaurant i equipament per rentar el vehicle, tot això al millor preu de tota la zona.

En una decidida aposta per l'estalvi, la qualitat i el medi ambient, ORTEGAL OIL ha incorporat en les seves estacions de servei de Fene i Narón, a la comarca del Ferrol, additius per als seus gasoils i gasolines de la marca ADERCO, companyia capdavantera en el sector d'additius, no només en el sector de l'automoció, sinó també tot un referent en el sector naval, de maquinària agrícola, plantes de cogeneració, calderes, etc.

Els additius que ofereix ADERCO s'han desenvolupat a través d'una tecnologia exclusiva que ajuda a millorar el rendiment del combustible, a reduir emissions i a mantenir correctament els motors gràcies a una combustió més neta. També ofereixen més quilometratge del vehicle amb els mateixos litres habituals, millor rendiment del motor amb menys emissions, millor arrencada a temperatures més baixes, i injecció, fuites i components més nets.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

El GRUPO LOPEZ RUBAL, SL, col·labora des d'abril del 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'organització dels recursos humans, la millora dels controls interns, i el disseny d'un pla estratègic i comercial són les àrees d'actuació en què GRUPO LOPEZ RUBAL, SL, i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial i el màxim progrés i desenvolupament en el seu mercat.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonio

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.