ASMITEC reforça la seva posició de lideratge en el mercat

Publicado el 14.07.2017 17:07 en Empresas y Servicios

 

centro europeo de evolución económica

ASMITEC, SL, és una empresa centrada en la construcció i el subministrament d'elements metàl·lics per a empreses dedicades al prefabricat de formigó. Situada a Campdevànol (Girona), el seu objectiu principal és facilitar i millorar els treballs i els rendiments productius dels clients, adaptar-se a les seves necessitats específiques i donar-los el millor servei.

Per fer-ho, ASMITEC disposa d’un servei d'Enginyeria Tècnica Industrial i Enginyeria de Camins, Canals i Ports amb capacitat per aconseguir grans reptes i oferir un millor servei en R+D, a més a més d'un servei d'assistència tècnica, i manteniment dels components després de la producció i el muntatge de les estructures.

A banda del personal altament qualificat, ASMITEC renova de manera constant els equips i la maquinària per fer front a totes les obres, i té com a norma indispensable l'obtenció d'homologacions, certificats i normatives que millorin el compromís amb els seus clients, amb la finalitat que el control de processos i la seguretat laboral justifiquin la confiança que els clients dipositen en l'empresa.

Tot això ha convertit ASMITEC en una empresa capdavantera en la fabricació d'estructures metàl·liques, caldereria, ponts i passarel·les d'elevada complexitat tècnica, i ha establert les bases per continuar treballant en l'obtenció de nous projectes, tant a escala nacional com internacional.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

ASMITEC, SL, col·labora des de març de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels processos productius, la millor organització dels recursos humans i l'adequació dels controls interns, així com el disseny d'un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en què ASMITEC, SL, i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament al seu mercat.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es