PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA continua ampliant la seva producció

Publicado el 20.06.2017 08:06 en Empresas y Servicios

 

centro europeo de evolución económica

PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA, SL, és una empresa flequera situada a Villares (Albacete), que té com a activitat principal la producció de productes ecològics d'alta qualitat i varietat.

Els començaments de l'empresa es van forjar amb els seus tres socis, arran del moviment pacifista dels anys vuitanta, a la recerca d'una vida alternativa en la línia de la no-violència gandhiana, centrada en la relació harmoniosa amb la natura, i el respecte pels elements que la integren i els éssers que la poblen.

Per això, l'agricultura que practica PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA, SL, és l'ecològica, respectuosa amb la terra, amb els microorganismes que la componen, i amb els animals i els éssers humans que se n'alimenten. Seguint aquesta filosofia de vida, al començament els fundadors conreaven la terra i elaboraven pa per a consum propi. Amb el pas del temps i en comprovar l'acceptació que tenien els seus productes, van veure l'oportunitat d'una sortida comercial.

Després d'una etapa assistint a fires artesanals i posant-se en contacte amb restauradors vegetarians i botigues de dietètica conscienciats per difondre els seus productes ecològics, PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA, SL, es va fundar el 1992 com a comunitat de béns, i va començar elaborant pa i pa de pessic en una petita fleca, fins que el 2001 es van traslladar a les actuals instal·lacions, molt més àmplies, amb magatzem, molí i fleca, i van començar a conrear arròs i a tenir plantacions pròpies d'oliveres.

Els articles que elabora PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA, SL, són sobretot pans, de múltiples varietats, pa de pessic, galetes, cereals, llavors, farines, polentes, etc. A banda de comercialitzar altres productes com aigua, sucre, oli, etc., tot això sempre amb el segell d'alimentació ecològica.

El seu àmbit d'actuació comprèn sobretot la zona d'Albacete i Castella-la Manxa, però també s'estén per tot el territori nacional.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA, SL, col·labora des de novembre del 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965.

L'optimització de l'organització dels recursos humans, l'adequació dels controls interns i un pla estratègic van ser les àrees d'actuació en què PANADERÍA RINCÓN DEL SEGURA, SL, i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, QUALITAT en el servei i el progrés, i desenvolupament al seu mercat.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es