FERMUPE amplia serveis en el marc de la seva col·laboració amb CEDEC

Publicado el 05.05.2020 12:05 en Empresas y Servicios

 

centro europeo de evolución económica

FERMUPE, SL és una empresa andalusa situada a Fuentes de Andalucía (Sevilla) que, des de la seva creació l’any 1993, ofereix serveis enfocats al sector de la construcció.

En el seu afany continu de millora, FERMUPE, SL ha bolcat els seus esforços a innovar en materials i processos de fabricació, amb l’automatització de gran part dels processos productius, la reducció dels temps de tractament i fabricació, i donant prioritat màxima al respecte pel medi ambient i els controls de qualitat.

Tots els esforços de FERMUPE, SL, des de la soldadura robotitzada dels seus productes, les línies de zincatge i formigonada o el tren de lacatge, passant per les seves instal·lacions de més de 6.000 m2, estan enfocats a l’assoliment d’un producte final de la major qualitat al preu més competitiu.

Recentment, l’empresa ha obert una línia de treball basada en les noves fonts d’energia. Per fer-ho, FERMUPE, SL ha desenvolupat els seus propis models d’equips de neteja de miralls de camps solars, tant de concentració en torre com de CCP, així com de panells fotovoltaics. Aquest servei de neteja es complementa amb un tractament integral del camp solar que engloba tant el desbrossament com el tractament fitosanitari del terreny.

En la seva aposta per la innovació i la millora contínua, FERMUPE, SL ha renovat la seva pàgina web, a més d’introduir-hi l’anglès per impulsar les vendes internacionals dels seus equips de neteja, i hi ha inclòs testimonis que fan palesa la seva satisfacció amb els serveis que ofereix l’empresa i posen de manifest l’adequació de les seves solucions tecnològiques.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

FERMUPE, SL col·labora des de març de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’optimització de l’acció comercial, l’adequació dels controls interns i un pla estratègic integral, han estat les àrees d’actuació en què FERMUPE, SL i CEDEC© han col·laborat per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial i de qualitat en el servei ofert als clients.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es