DIEGO DÍAZ LÓPEZ incorpora la domòtica i els cotxes elèctrics a la seva oferta, en el marc de la seva col·laboració amb CEDEC©

Publicado el 19.05.2017 15:05 en Empresas y Servicios

 

centro europeo de evolución económica

DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL va iniciar l’activitat comercial el 1992 com a magatzem distribuïdor de material elèctric. Des que es va fundar, l’objectiu de l’empresa s’ha mantingut intacte: oferir una extensa gamma de subministraments elèctrics i serveis tècnics professionals, a més de solucions amb les últimes tecnologies, d’acord amb les demandes d’un mercat en evolució contínua.

Actualment DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL cobreix els subministraments elèctrics d’una gran àrea a escala local, nacional i internacional, amb tres delegacions gestionades per personal altament qualificat a la província de Màlaga, situades als municipis d’Estepona, San Pedro de Alcántara i Marbella, que sumen una superfície superior als 9.000 m2.

A més a més, DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL forma part d’Electroclub, un dels grups més grans del sector de material elèctric a Espanya, amb 120 delegacions repartides per tot el territori nacional, que se sumen a les seves delegacions de la Costa del Sol.

Dins del procés de millora contínua de l’empresa, DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL ha posat en marxa innovacions que li permeten diferenciar-se dels competidors i oferir nous productes i serveis. Amb aquest objectiu, està duent a terme la domotització progressiva de tots els seus punts de venda. D’aquesta manera pot oferir als seus clients un servei que millorarà les seves condicions de treball i representarà un estalvi energètic i de costos per a l’empresa.

També ha incorporat a la flota de repartiment dos furgons elèctrics que transmeten la cultura empresarial i de responsabilitat social corporativa, alhora que ofereixen l’oportunitat de venda de carregadors elèctrics per a aquest incipient sector de l’automòbil.

Tots aquests avenços posen de manifest l’aposta de DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL per la innovació i, de retruc, li permeten traslladar les seves pròpies experiències als clients amb les màximes garanties possibles.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL col·labora des de desembre de 1999 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns i l’optimització dels recursos tècnics i humans van ser les àrees d’actuació en què DIEGO DÍAZ LÓPEZ, SL i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial i de qualitat en el servei.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica CEDEC© és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC©, ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses és també present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios i testimonis visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: web@cedec.es