Antene Digi TV Madrid

Publicado el 23.01.2017 04:01 en Medios de comunicacion

 

digi tv madrid

DIGI TV MADRID in Spania - Vanzari receptoare satelit Digi Tv Dolce Tv cu contract si plata abonament Digi tv Madrid Spania, reparatii si instalari antene parabolice digi tv dolce tv in Madrid España. Facem contracte abonamente si vindem echipamente satelit la Digi Tv si Dolce Tv oriunde pe teritoriul Spaniei. Livrari rapide in doar 48 ore direct la domiciliul clientului.

Preturile receptoarelor incep de la 50 € si variaza in functie de companie si model. Abonametul lunar porneste de la 5 € lunar la Digi Tv si de la 7 € lunar la Telekom Dolce Tv.

Oferim servicii de inlocuiri decodoare satelit defecte cu eltele noi de ultima generatie HD sau standard. Va inlocuim receptorul defect cu altul nou si veti ramade cu acelasi card si contract chiar daca este facut in Romania.

Adaugari de receptoare Digi Tv Dolce Tv la contractul clientului. Daca aveti un receptor pe contract va putem adauga unul, doua sau chiar trei receptoare la contrctul dumneavoastra paltind astfel acelasi abonamet lunar ca si pana acum.

Oferim servicii de reglaj montaj si reparatii antene parabolice, instalari antene Digi tv, dolce tv si focus sat in toata comunitatea de Madrid. Avem orice fel de piese si accesorii necesare montajului inclusiv antene parabolice de orice dimensiuni.

Pentru comenzi si alte relatii comerciale ne puteti apela la numarul de telefon 642-851-033 si pe pagina web www.digitv-madrid.es