Receptoare Satelit Digi Tv Spania

Publicado el 23.01.2017 04:01 en Empresas y Servicios

 

digi tv spania

DIGI TV SPANIA - Instalari antene digi tv, abonamente contracte vanzari antene digi tv, receptoare digi tv, aparate Digi tv Spania Madrid. Suntem distribuitori Digi Tv, Telekom Dolce Tv si Focus Sat in Spania la cel mai bun pret de pe piata. Facem livrari echipamente pe tot teritoriul Spaniei in doar 48 ore direct la domiciliul clientului.

Vindem orice tip de receptor HD sau standard la Digi Tv, Telekom Dolce Tv sau Focus Sat. Pretul receptoarelor incep de la 50 euro in functie de cantitate si compania aleasa. Pentru intocmirea contractului este necesar o fotocopie de buletin romanesc sau pasaport.

La digi tv se pot lua pana la 3 receptoare pe un contract si se va plati un singur abonament.

La dolce tv se pot lua pana la 4 receptoare pe un contract si se va plati un singur abonament.

Pretul abonamentului incepe de la 5 euro lunar la Digi Tv si de 7 euro lunar la Dolce Tv

Servicii de inlocuiri aparate digi tv, dolce tv defecte cu altele model nou. Daca vi s-a defectat receptorul vi-l putem inlocui cu altul de ultima generatie si veti ramane cu acelasi contract.

Servicii de adaugari de receptoare aditionale la contractul clientului. Daca aveti un aparat pe contract va putem adauga unul, doua sau chiar trei aparate pe acelasi contract si veti plati acelasi abonament lunar ca si pana acum. Pentru a putea face adaugarile avem nevoie de o fotocopie de act de identitate al titularului contractului.

Oferim servicii profesionale de montaj reglaj si reparatii antene parabolice, instalari antene Digi Tv si Dolce Tv in Madrid la cele mai bune preturi. Dispunem de meditoare profesionale pentru un semnal optim. Instalarile se pot realiza cu echipamentul clientului sau cu al nostru in functie de necesitate.

Pentru relatii comerciale ne puteti apela la 642-851-033 si pe pagina noastra www.digitv-spania.es